Lisanne maakt Canvaspagina voor de studie ‘Law in Society’, vak Criminology!


Ik ben Lisanne van der Weijde, vanaf september 2019 student-assistent bij de VU Onderwijswerkplaats. Samen met de andere student-assistenten van de VU Onderwijswerkplaats werk ik aan verschillende projecten, waaronder het project dat Canvas ‘studentvriendelijk’ wil maken. Bij dit project help ik docenten bij het maken van een nette, overzichtelijke Canvaspagina.

Enkele weken geleden was het eindelijk zover dat ik mijn eerste Canvaspagina kon publiceren! Voor de studie ‘Law in Society’ heb ik de Canvaspagina van het vak ‘Criminology’ ontworpen. Hiervoor heb ik intensief contact gehad met de docent van dit vak. De samenwerking met de docent is erg belangrijk, omdat het de docent is die uiteindelijk tevreden moet zijn met het eindresultaat.
Wat ik erg goed en leuk vind, is dat ik met de blik van een student kan adviseren bij de vormgeving van de Canvaspagina. Daarnaast is het een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat de docent tevreden is met de uiteindelijke Canvaspagina. En tevreden is deze docent zeker! Op de publicatie van mijn eerste Canvaspagina heb ik veel positieve reacties ontvangen en ik kijk ernaar uit om nog meer Canvaspagina’s te ontwerpen!
Dus, kom maar op docenten; wil jij ook hulp bij het maken van een Canvaspagina? Aarzel niet en meld je aan voor de Canvascafés of kom langs in de VU Onderwijswerkplaats, locatie HG 1B-21.