Elke maandag van 11.00 -12.00 uur – Spreekuur Mixed Classroom en Community Service Learning (CSL)


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is pexels-photo-1181622.jpeg
Photo by Christina Morillo from Pexels

De VU Onderwijswerkplaats helpt medewerkers en docenten op de VU om elkaar beter te leren kennen en biedt tegelijkertijd laagdrempelige toegang tot kennis over het onderwijs.

Wist u bijvoorbeeld dat er elke maandagochtend van 11.00 – 12.00 uur medewerkers van de projecten Mixed Classroom en Community Service Learning (CSL) aanwezig zijn in de VU Onderwijswerkplaats? Iedereen kan binnenlopen en met de experts in gesprek gaan of vragen stellen.
Vragen zouden bijvoorbeeld kunnen zijn: wat is Mixed Classroom eigenlijk? Wie kan mij helpen om ook in mijn colleges en werkgroepen een inclusief leerklimaat te bewerkstelligen? Wie kan mij adviseren over de beste manieren om een specifieke groep studenten te betrekken bij het onderwijs. Of voor wat betreft CSL: Welke vormen van CSL zijn er? Hoe kan ik in mijn opleiding een CSL onderdeel opzetten? En zo zijn er nog vele vragen.

Kortom, elke maandagochtend biedt de VU Onderwijswerkplaats laagdrempelige toegang om een belangrijk speerpunt van het huidige onderwijs te leren kennen.

Meer informatie over de Mixed Classroom van de VU is hier te vinden.

Meer informatie over Community Service Learning VU is hier te vinden.