Webinar Internationalisering at Home – Nuffic en Hogeschool Utrecht, 25 juni 13:30 – 16:00


Nuffic De Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs.

Webinar over Virtual Exchange (VE).

Tijdens dit webinar gaat men in op terminologie en vormen van VE zoals COIL, EVE en Telecollaboration. Je krijgt uitleg over hoe je geschikte partners vindt en hoe je inhoudelijk samenwerkt bij de voorbereiding en uitvoering van VE. De focus ligt op intercultural & language learning. Tot slot komen ook ter sprake de opleidingen die je zelf kunt volgen om je vaardigheden te ontwikkelen of verbeteren. Er is ruimte voor discussie en je kunt vragen stellen aan de ervaringsdeskundigen.

De bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmedewerkers internationalisering, onderwijsontwikkelaars en docenten van hogescholen en universiteiten die met internationalisation at home te maken hebben.

Aanmelden
Meld je aan voor dit webinar.
Meer informatie
Ga naar Nuffic.nl