SURF webinar 15 sept 2020 – Toets je idee voor de stimuleringsregeling


Heb jij al een idee voor een mooi project voor experimenten met online onderwijsvormen of open leermaterialen delen en hergebruiken? En past je idee binnen de stimuleringsregeling Open en online onderwijs? Pitch je idee tijdens het webinar. Inschrijven kan tot en met 14 september.

Heb je een (globaal) idee voor een voorstel, maar heeft het nog uitwerking of aanscherping nodig? Of zou je het aan anderen willen voorleggen? Tijdens de workshop kun je jouw eerste ideeën voor een voorstel bespreken. Nadat nog even kort de belangrijkste kaders van de regeling zijn besproken wordt er in drie subgroepen uiteen gegaan. Iedere groep wordt begeleid vanuit SURF.

Door jouw ideeën binnen de subgroep te bespreken krijg je een beeld of jouw idee rijp is om verder uit te werken tot een voorstel. En past je idee binnen de stimuleringsregeling?  

Lees meer over het webinar en deelname