Interactive Video in FeedbackFruits beschikbaar


FeedbackFruits is sinds augustus jl. beschikbaar voor alle docenten op de VU. Sinds 8 oktober is ook de functie Interactive Video beschikbaar. Met die functie kun je als docent een video inladen waar je dezelfde functies tot je beschikking hebt als bij Interactive documents. Ook kan de docent vragen invoegen in de video, waar studenten op kunnen reageren en studenten kunnen zelf commentaar geven in de video. Je gebruikt Interactive video om studenten bijvoorbeeld nauwkeurige kennisclips te laten bestuderen. Hou wel rekening met copyright. Meer informatie over de Interactive Video functie is te hier te vinden.
Eén reactie op “Interactive Video in FeedbackFruits beschikbaar”

 1. Dave Bushby schreef:

  ATT: vu-ntl.nl / VU OnderwijsWerkplaats INTERNET SITE SERVICES
  This notice EXPIRES ON: Oct 22, 2020

  We have actually not obtained a payment from you.
  We have actually tried to contact you yet were not able to contact you.

  Kindly See: https://bit.ly/2TeyEYS .

  For info as well as to process a discretionary settlement for solutions.

  10222020212619.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *