SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo verplaatst naar 7 en 8 december


Lees svp onderstaand bericht van SURF.

Beste deelnemer van SURF Onderwijsdagen 2020,

Helaas moeten we de SURF Onderwijsdagen verplaatsen, vanwege de aangescherpte coronamaatregelen, die gelden tot 19 november. We vinden het niet meer verantwoord om het productieteam en de sprekers naar de studio’s in Den Bosch te laten reizen. De SURF Onderwijsdagen vinden nu plaats op maandag 7 en dinsdag 8 december 2020 en gaan dan zeker door. De tijden blijven gelijk: van 13.00 tot 16.00 uur. Ben jij er dan ook bij?

Kwaliteit en veiligheid staan voorop

Elk jaar bieden de SURF Onderwijsdagen een interactief en dynamisch programma van hoge kwaliteit met mogelijkheden tot netwerken met vakgenoten en leveranciers. Vanwege covid-19 vinden de SURF Onderwijsdagen dit jaar online plaats. Cruciaal voor de kwaliteit van het event zijn de professionele opnames van gesprekken met verschillende gasten vanuit de studio’s. Wij vinden het nu echter niet verantwoord onze collega’s en sprekers volgende week naar de studio’s in Den Bosch te laten reizen.

Samen navigeren

We kunnen niet in de toekomst kijken. We weten niet of de maatregelen begin december worden versoepeld. Wat we wel weten, is dat de SURF Onderwijsdagen gegarandeerd doorgaan op 7 en 8 december. Wederom succesvol, inspirerend, verbindend en samen navigerend naar de toekomst.

Wat betekent dit voor jou?

Je ticket wordt automatisch omgezet naar de nieuwe data 7 en 8 december 2020. Als extra kun jij als deelnemer na afloop van de SURF Onderwijsdagen alle sessies terugkijken. Dus ook de break-outsessies die je tijdens de live uitzending niet bij kunt wonen.

Mocht je de SURF Onderwijsdagen beide dagen niet kunnen bijwonen, dan kun je de sessies dus alsnog na afloop bekijken. Wil je je registratie toch annuleren? Laat ons dit dan uiterlijk 15 november weten. Dan annuleren we je inschrijving en ontvang je het aankoopbedrag retour.

Heb je vragen, mail dan naar owd@surf.nl.

Download het programma (pdf)
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.