Gratis SURF webinar 14 december 2020 – de toekomst van online proctoring


Wat gebeurt er met online proctoring na de coronacrisis? In dit webinar presenteert de Special Interest Group (SIG) Digitaal toetsen de toekomstscenario’s voor ‘any-time-any-place’ beoordelen. Die scenario’s lopen uiteen van volledig op de campus tot volledig buiten de campus en van hybride proctored beoordelen tot volledig authentiek beoordelen. Doe mee en krijg een inkijkje in de nabije toekomst van beoordelen!

Datum: 14 december 2020 
Tijd: 15.00 – 16.30 uur  

Meld je nu aan voor het gratis webinar Online proctoring voor de toekomst.

In dit webinar geeft de SIG digitaal toetsen je een inkijkje in de nabije toekomst. Aan de hand van toekomstscenario’s krijg je een beeld van de stand van zaken van online proctoring, de mogelijkheden voor instellingen in het hoger onderwijs en de beperkingen van any-time-any-place beoordelen.
 

Sprekers SIG digitaal toetsen

  • Sharon Klinkenberg (Voorzitter SIG Digitaal Toetsen en Aanvoerder Werkgroep Toetsen op Afstand van de Universiteit van Amsterdam) verzorgt de introductie. Hij gaat in op ‘de belofte van any-time-any-place beoordelen’. Wat is daar tot nu toe van terecht gekomen?
  • Silvester Draaijer (Programma manager Network for Teaching and Learning aan de Vrije Universiteit) en Ludo van Meeuwen (Manager Teacher Support & Quality Assurance Education and Students Affairs aan de Technische Universiteit Eindhoven) nemen je mee in de toekomstscenario’s voor online proctoring in het Nederlandse hoger onderwijs. Ze gaan daarbij in op privacy en logistieke issues bij hybride examineren.
  • Sharon Klinkenberg gaat tot slot dieper in op authentiek beoordelen. Maakt online proctoring dit mogelijk? En wat zijn de kansen en de voors en tegens?
  • Afsluiting met een discussie en je wordt uitgenodigd om mee te praten.

Klik hier voor meer details over dit webinar.
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.