3D @ VU

3D is de plaats waar schurende vragen en botsende meningen niet uit de weg worden gegaan, verdieping in plaats van vervlakking wordt gezocht en ontmoeting in plaats van vervreemding. In 3D is iedereen welkom, is alles bespreekbaar en werken we samen aan een open en inclusieve VU-campus community.

Om de ruimte optimaal te benutten en bekend te maken binnen de VU-gemeenschap werken we aan een sterke programmering. Belangrijke spelers hierbij zijn VU-Pride, SOZ, USR, New Connective, DOCS, Centrum Ethos, VU Family en Advalvas. Ook studentenverenigingen worden nadrukkelijk uitgenodigd om activiteiten te organiseren. Input vanuit alle faculteiten is daarbij welkom.

Met 3D creëren we een omgeving aan de VU waar allerlei issues, maatschappelijke debatten en gesprekken plaatsvinden. Waar het debat niet verzand in een stug stilzwijgen maar een oprecht verlangen de ander te horen in de wetenschap dat jouw stem ook gehoord wordt. We willen studenten stimuleren elkaar te bevragen en uitdagen om uit de eigen bubbel te stappen.

Je vindt 3D aan het campusplein, op de hoek van het W&N-gebouw. De 3D-ruimte kan geboekt worden voor activiteiten die passen bij karakter en doelstelling van 3D. Als je eens wilt sparren over een programma dat je wilt aanbieden in 3D neem dan vooral contact op met de programmacoördinator Miranda van Holland c.r.van.holland@vu.nl