Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

KnowVU

oktober 2019

Sebastien Valkenberg, informatiespecialist Wijsbegeerte, vertelt hoe laatstejaarsstudenten hun scriptie (met een bereik van ongeveer 13 lezers) leren om te buigen tot een toegankelijk artikel dat relevant is voor iedereen.

Meer weten »

Tijdens dit onderwijscafé krijg je handige uitbreidingen van Google Chrome te zien om je leven als docent gemakkelijker te maken.

Meer weten »

november 2019

Hoe pak je de beoordeling van een stage precies aan? Of, nog ingewikkelder, de beoordeling van een community project? Welke variabelen weeg je mee en hoe bepaal je of de leerdoelen zijn behaald? Kom meepraten over deze dilemma's en mogelijkheden.

Meer weten »

Tijdens de CanvasCafés krijg je de top 5 tips om direct je onderwijs te versterken. Je studenten zullen tevredener zijn, en je zal je werk sneller kunnen doen!

Meer weten »


december 2019

Wat kan je doen als opleiding om een sterk verhaal te hebben om een accreditatie/visitatie succesvol te doorlopen? Tim Lampe (beleidsmedewerkers Onderwijskwaliteit) gaat in gesprek met Mariette Huizinga van FGB. Marriet is opleidingsdirecteur van de de Bachelor Pedagogiek en Wim Huisman van RCH die opleidingsdirecteur is van de Bachelor Criminologie. Beiden kregen  3x het oordeel 'goed' van de NVAO:  best-practices. Tim zal Mariette uitnodigingen te laten zien dat opleidingsmanagement, docenten en studenten 'het verhaal' van de opleiding moeten vertellen en…

Meer weten »

+ Exporteer Evenementen